Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More
    ΑρχικήT-EditΤο Chrome ενίσχυσε την ειδοποίηση για επικίνδυνα sites

    Το Chrome ενίσχυσε την ειδοποίηση για επικίνδυνα sites

    Θα ανοίγει ένα παράθυρο κόκκινο κάθε φορά που επισκέπτεστε μια τοποθεσία από την οποία μπορεί να κατεβάσετε ένα ανεπιθύμητο λογισμικό.

    Η Google ενισχύει το Chrome για την καταπολέμηση των επικίνδυνων λογισμικών. Η Google αναβαθμιστεί στην ειδοποίηση για να αποφευχθεί η κατά λάθος λήψη επικίνδυνου περιεχόμενο. Το Chrome θα ανοίγει ένα κόκκινο παράθυρο κάθε φορά που επισκέπτεστε μια τοποθεσία από την οποία μπορείτε να κατεβάσετε ένα ανεπιθύμητο λογισμικό. Αυτά τα site επίσης θα έχουν και άλλες ποινές όσον αφορά την προβολή τους στα αποτελέσματα αναζήτησης.

    Μια άλλη καινοτομία, πάντα με στόχο την ασφάλεια, αφορά τη διαφήμιση. Η εταιρεία άρχισε να απενεργοποιεί διαφημίσεις που διαχειρίζεται και οι οποίες περιέχουν συνδέσμους σε δικτυακούς τόπους που θεωρούνται επικίνδυνα από την άποψη των download. Τα νέα εργαλεία προστίθεται στην υπηρεσία SafeBrowsing, η οποία εδώ και καιρό εμφανίζει μια προειδοποίηση προς τους χρήστες αν καταλάβει πως πρόκειται να κατεβάσουν επικίνδυνο λογισμικό.

    Φώτης Φωτιάδης
    Φώτης Φωτιάδηςhttp://www.hit-channel.com/
    Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.
    RELATED ARTICLES