Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More
    ΑρχικήSoftwareΗ Microsoft θα κυκλοφορήσει το Office 2016 μέσα στο έτος

    Η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Office 2016 μέσα στο έτος

    [textblock style=”1″]Η Microsoft θα κυκλοφορήσει το Office 2016 μέσα στο έτος [/textblock]

    Η Microsoft ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι θα κυκλοφορήσει το νέο Office  εντός του τρέχοντος έτους.

    Το προϊόν θα ονομάζεται Office 2016, και η ανακοίνωση έρχεται στον απόηχο της εκδήλωση της Microsoft την Τετάρτη για τα Windows 10. Η Microsoft έχει εστιάσει περισσότερο στη βελτιστοποίηση του Office για κινητά, αλλά το Office 2016 είναι καλύτερο για desktop, σύμφωνα με τη Microsoft. Ενώ θα είναι διαθέσιμα το δεύτερο εξάμηνο του 2015.

    «Θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε για  το Office 2016  τους επόμενους μήνες, αλλά αυτή η σουίτα θα παραμείνει η συνολική εμπειρία Office που έχετε συνηθίσει, ταιριάζει καλύτερα για έναν υπολογιστή με το πληκτρολόγιο και το ποντίκι», έγραψε η Julia White, γενική διευθυντής της Microsoft στην ομάδα διαχείρισης προϊόντων του Office, σε ένα blog post.

    Σύμφωνα με τη White, η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει «συναρπαστικές νέες εμπειρίες» που θα τονιστούν περισσότερο τους επόμενους μήνες. Η Microsoft αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, έτσι για τώρα όλες τις λεπτομέρειες γύρω από το Office 2016 παραμένουν ασαφείς. Είναι πιθανόν να απέχει πολύ από αυτό το που έχουμε συνηθίσει  όμως.

    Το Office 2016 θα είναι διαφορετικό από το ενιαίο Office για τα Windows 10, τόνισε η Microsoft  την Τετάρτη. Η  touch-friendly Windows 10 app σουίτα είναι σχεδιασμένη ώστε να είναι βελτιστοποιημένη για σταθερούς και φορητούς υπολογιστές και οθόνες μικρότερες (κάτω των 8 ίντσες).

    Οι εφαρμογές του Office θα περιλαμβάνονται αυτόματα στις συσκευές με  Windows 10.

     

    Φώτης Φωτιάδης
    Φώτης Φωτιάδηςhttp://www.hit-channel.com/
    Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.
    RELATED ARTICLES