ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Μετατροπή βίντεο από το YouTube σε mp3

Δεν είχα τι να κάνω χθες τη νύχτα (δεν ήθελα να κάνω δουλειά), και ως γνωστόν η διασκέδαση ενός προγραμματιστή είναι τι άλλο; Projects χωρίς πληρωμή! Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σηκώσω ένα script (αγορασμένο) το οποίο μετατρέπει βίντεο του YouTube σε Mp3.

Ο λόγος που το έκανα αυτό είναι γιατί βαρέθηκα όποτε θέλω να κατεβάσω κάτι να μπαίνω σε ένα σωρό ιστοσελίδες, γεμάτες διαφημίσεις. Στο συγκεκριμένο αν μπει κάποια στιγμή θα μπει μία και μόνο διαφήμιση. Τίποτα άλλο.

Η ιστοσελίδα που το σήκωσα είναι το fry.gr και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Καλό κατέβασμα. Με τον καιρό θα βελτιώσω το script και θα προσθέσω και άλλες λειτουργίες.

ΥΣ. Προσέξτε τι κατεβάζετε και ποια βίντεο μετατρέπετε. Η χρήση του εργαλείου είναι ελεύθερη μόνο σε περίπτωση που θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο δικού σας βίντεο από το youtube, ή θέλετε να κατεβάσετε τραγούδια που τα πνευματικά τους δικαιώματα σας επιτρέπουν να το κάνετε. Μην είστε ζαβολιάρηδες και κατεβάζετε τραγούδια… Ντροπή!

Advertisement

Θεόδωρος Τασσόπουλος
Αρθρογράφος: Θεόδωρος Τασσόπουλος
Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός - MSc in Networking & Data Communications. Student at MA in Banking, Accounting and Finance - Ασχολούμαι με το Web Design και τον προγραμματισμό από τις αρχές του 2000. Δεν δίνω ούτε μια δεκάρα για προϊόντα της apple και καταναλώνω αρκετές ώρες καθημερινά στο gaming (Πάνω από 19.000 ώρες παιχνιδιού CS 1.6 και πάνω από 10.000 Dota 1 και 2.) Ξεκινάω συνεχώς νέα project χωρίς να υπάρχει τις περισσότερες φορές η προοπτική του κέρδους. Λάτρης των θετικών επιστημών και θαυμαστής αυτών που τις αντιλαμβάνονται.