Μετατροπή βίντεο από το YouTube σε mp3

Δεν είχα τι να κάνω χθες τη νύχτα (δεν ήθελα να κάνω δουλειά), και ως γνωστόν η διασκέδαση ενός προγραμματιστή είναι τι άλλο; Projects χωρίς πληρωμή! Έτσι λοιπόν αποφάσισα να σηκώσω ένα script (αγορασμένο) το οποίο μετατρέπει βίντεο του YouTube σε Mp3.

Ο λόγος που το έκανα αυτό είναι γιατί βαρέθηκα όποτε θέλω να κατεβάσω κάτι να μπαίνω σε ένα σωρό ιστοσελίδες, γεμάτες διαφημίσεις. Στο συγκεκριμένο αν μπει κάποια στιγμή θα μπει μία και μόνο διαφήμιση. Τίποτα άλλο.

Η ιστοσελίδα που το σήκωσα είναι το fry.gr και μπορείτε να το βρείτε εδώ. Καλό κατέβασμα. Με τον καιρό θα βελτιώσω το script και θα προσθέσω και άλλες λειτουργίες.

ΥΣ. Προσέξτε τι κατεβάζετε και ποια βίντεο μετατρέπετε. Η χρήση του εργαλείου είναι ελεύθερη μόνο σε περίπτωση που θέλετε να κατεβάσετε τον ήχο δικού σας βίντεο από το youtube, ή θέλετε να κατεβάσετε τραγούδια που τα πνευματικά τους δικαιώματα σας επιτρέπουν να το κάνετε. Μην είστε ζαβολιάρηδες και κατεβάζετε τραγούδια… Ντροπή!

Ετικέτες:

Ηλεκτρονικός Μηχανικός - MSc in Networking & Data Communications - Ασχολούμαι με το Web Design και τον προγραμματισμό μια δεκαετία. Δεν δίνω ούτε μια δεκάρα για προϊόντα της apple και καταναλώνω αρκετές ώρες καθημερινά στο gaming. Ξεκινάω συνεχώς νέα project χωρίς να υπάρχει τις περισσότερες φορές η προοπτική του κέρδους. Μισώ του δημοσιογράφους. Όλους. Έναν προς έναν.

Website: http://www.digispot.gr

About DigiSpot