ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Tο DigiSpot σε μια νέα φάση

Όσοι επισκέπτεστε συχνά την ιστοσελίδα μου, προφανώς θα έχετε παρατηρήσει πέρα από τις αλλαγές στην εμφάνιση που ακόμα γίνονται, και την αλλαγή πλέυσης στο περιεχόμενό της. Σκοπός μου είναι να βοηθήσουμε ερασιτέχνες προγραμματιστές, αλλά και επαγγελματίες σε προβλήματα που συναντούν καθημερινά. Μικρά κομμάτια κώδικα δηλαδή που θα λύσουν προβλήματα που συναντόνται συχνά και δεν υπάρχουν οι λύσεις τους σε έυκολα search στην google.

Τα τεχνολογικά νέα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και γι αυτό έχουν καταργηθεί κατηγορίες όπως τα gadgets και τα κινητά και έχουν συγχωνευθεί στην κατηγορία τεχνολογία. Στην κατηγορία Διαδίκτυο θα συνεχίσουν να δημοσιεύονται άρθρα που ενδιαφέρουν τον μέσο ιδιοκτήτη ή διαχειριστή μιας ιστοσελίδας και έχουν σχέση με αλλαγές στους αλγόριθμους των μηχανών αναζήτησης ή των κοινωνικών δικτύων.

Σταδιακά στο Digispot θα δώσω την δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις ώστε να λάβουν απάντηση στο πρόβλημά τους. Γενικώς όμως αυτό προς το παρόν είναι μακριά καθώς δεν έχουμε την επισκεψιμότητα που να δικαιολογεί μια τέτοια επέκταση.

Τέλος ένα μενού με τα Projects που ασχολούμαστε κατά καιρούς, όπως το RadioSmart, ο Ατακαδόρος και το MSApi, όπου θα παρουσιάζεται  η πορεία στο κομμάτι της ανάπτυξής τους.

Advertisement

Θεόδωρος Τασσόπουλος
Αρθρογράφος: Θεόδωρος Τασσόπουλος
Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός - MSc in Networking & Data Communications. Student at MA in Banking, Accounting and Finance - Ασχολούμαι με το Web Design και τον προγραμματισμό από τις αρχές του 2000. Δεν δίνω ούτε μια δεκάρα για προϊόντα της apple και καταναλώνω αρκετές ώρες καθημερινά στο gaming (Πάνω από 19.000 ώρες παιχνιδιού CS 1.6 και πάνω από 10.000 Dota 1 και 2.) Ξεκινάω συνεχώς νέα project χωρίς να υπάρχει τις περισσότερες φορές η προοπτική του κέρδους. Λάτρης των θετικών επιστημών και θαυμαστής αυτών που τις αντιλαμβάνονται.