ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Glow ακουστικά που θα φωτίζουν ανάλογα με τους παλμούς σας

Glow Headphones που θα φωτίζουν ανάλογα με τους παλμούς σας

Τα ακουστικά γίνονται όλο και πιο έξυπνα, και τώρα γίνονται και πιο φωτεινά, επίσης.

Μια νέα σειρά από ακουστικά που ονομάζεται Glow ($ 127) σας επιτρέπει να τα συγχρονίσετε με το smartphone σας και να παρακολουθείτε τους παλμούς σας, με μια φωτεινή διαφοροποίηση: τα καλώδια που λάμπουν με το φως από ένα λέιζερ. Τα ακουστικά θα πάλλονται στο ρυθμό της καρδιάς και τη μουσική σας.

Τα Glow, που έχουν ήδη προσελκύσουν το κοινό της ιστοσελίδα Kickstarter, λάμπουν για πάνω από οκτώ ώρες με μια φόρτιση και έρχονται σε κόκκινο, πράσινο ή μπλε χρώμα.

Το σχέδιο έχει ήδη φθάσει το στόχο των 100.000 δολαρίων, που σημαίνει πως οι πρόωροι  υποστηρικτές θα λάβουν τα φωτιζόμενα ακουστικά τους από τον Ιούλιο, αν η εταιρεία είναι σε θέση να τα ετοιμάσει εγκαίρως. Η  ομάδα λέει ότι χρειάζεται να πετύχει υψηλότερους στόχους στο Kickstarter για να εξασφαλίσει χαρακτηριστικά όπως η οθόνη του καρδιακού ρυθμού.

Glow Headphones 640x640

Τα ακουστικά χρησιμοποιούν Fibrance, γυαλί οπτικών ινών από την Corning που επιτρέπει τα λεπτά και πολύχρωμα καλώδια να είναι ευέλικτα (πολύ περισσότερο από ό, τι το σκληρό, με βάση το χαλκό καλώδια). Μπορεί να τυλιχθεί γύρω από τα αντικείμενα και να συνεχίσει να λάμπει.

Δείτε το σχετικό video:

Επίσης, θα να υπάρχει ένας μικρό αισθητήρα στο εσωτερικό του in-ear που χρησιμοποιεί ένα παλμικό οξύμετρο για την εκτίμηση του καρδιακού ρυθμού σας. Παρόλο που καρδιακός παλμός σας μπορεί να μην εντελώς συγχρονισμός με το καλώδιο, η τεχνολογία τους θα επιτρέπει στο φως να ανταποκρίνεται στις αυξομειώσεις των καρδιακών σας παλμών.

Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με το Android συσκευές, κάτι που είναι αρκετά θετικό, αν σκεφτούμε πως οι πιο πολλά αξεσουάρ ήχου ήταν σχεδιασμένα βάση το iOS στο μυαλό και δεν είναι προσαρμοσμένα για το Android.

Ένα μικρό κλιπ ελέγχου για τα ρούχα σας, λειτουργεί μαζί με το smartphone σας σας, θα μπορείτε να διαβάζεται τα εισερχόμενα σας (και στέλνει τις απαντήσεις χρησιμοποιώντας τη φωνή σας), βγάζει φωτογραφίες όταν πατάτε το κουμπί στο κέντρο και σας επιτρέπει να απαντάτε στις κλήσεις και να χρησιμοποιείτε εφαρμογές (όπως το Spotify) χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας. Μπορείτε, επίσης να ενεργοποιήσετε το Google Now και να χρησιμοποιήσετε τις ενέργειες για τον φωνητικό έλεγχο του τηλεφώνου σας. Πέντε κουμπιά βοηθούν στον έλεγχο της μουσικής σας, περισσότερο από ό, τι σε πολλά ακουστικά.

Παρόλο που μπορούν να φωτίζουν για πάνω από οκτώ ώρες (και μπορεί να φορτιστούν πλήρως μέσω ενός micro-USB σε 30 λεπτά), τα ακουστικά ακόμα σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική και όταν η μπαταρία εξαντληθεί. Τα Glow υπόσχονται υψηλή ποιότητα ήχου, επίσης: Η εταιρεία συνεργάστηκε με τη Knowles, που κάνει εξαρτήματα ήχου για διάφορους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένης της Sennheiser, για την ανάπτυξη του ήχου.

Advertisement

Avatar
Αρθρογράφος: Φώτης Φωτιάδης
Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.