ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Τόση πληροφορία δημιουργείται στο Internet ανά λεπτό

Έχετε αναρωτηθεί πόση πληροφορία ταξιδεύει κάθε λεπτό στο Internet;

Σε λιγότερο από 20 χρόνια, έχουμε περάσει από ταχύτητα σαλιγκαριού μέσω dial-up στο Internet σε VDSL στις σταθερές συνδέσεις και 4G στα smartphones.

Σε μια σειρά που ονομάζεται “Data Never Sleeps” η Domo παράγει infographics που εμφανίζουν πόσα είναι ψηφιακά δεδομένα που δημιουργούμε κάθε λεπτό. Από τη στιγμή που ξεκίνησε το project (2012), το Διαδίκτυο έχει συγκεντρώσει άλλα 1,1 δισεκατομμύρια χρήστες, ενώ πλέον ο αριθμός αυτός εκτιμάται 3,2 δισεκατομμύρια οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με το World Wide Web.

Κάθε λεπτό, υπολογίζεται ότι υπάρχουν 590 278 κτυπήματα, 694 υπερατλαντικές αιτήσεις, και 4166667 Facebook Likes. Ελέγξτε το infographic παρακάτω για περισσότερες στοιχεία σχετικά με τη χρήση του Διαδικτύου μας.

Τόση πληροφορία δημιουργείται στο Internet ανά λεπτό

Φωτογραφία από domo.com

Advertisement

Θεόδωρος Τασσόπουλος
Αρθρογράφος: Θεόδωρος Τασσόπουλος
Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός - MSc in Networking & Data Communications. Student at MA in Banking, Accounting and Finance - Ασχολούμαι με το Web Design και τον προγραμματισμό από τις αρχές του 2000. Καταναλώνω αρκετές ώρες καθημερινά στο gaming (Πάνω από 19.000 ώρες παιχνιδιού CS 1.6 και πάνω από 10.000 Dota 1 και 2.) Ξεκινάω συνεχώς νέα project χωρίς να υπάρχει τις περισσότερες φορές η προοπτική του κέρδους. Λάτρης των θετικών επιστημών και θαυμαστής αυτών που τις αντιλαμβάνονται.