ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το iPhone 7

Αυτά ακούγονται για το νέο iPhone 7

Όπως αναφέρει το Forbes, μια διαρροή στην κινεζική ιστοσελίδα κοινωνικής Weibo πρότεινε ότι η Apple πειραματίζεται με αρκετές σημαντικές αλλαγές στο σχεδιασμό του νέου iPhone.

Και ενώ οι ειδικοί πιστεύουν ότι φαντάζει απίθανο η Apple να τα εφαρμόσει όλα αυτά ταυτόχρονα, είναι πάντα χρήσιμο να γνωρίζουμε τι σχεδιάζεται και είναι πιθανό να δούμε.

Εδώ είναι μερικές από τις  μεγαλύτερες φήμες που ακούμε…

1. Δεν θα υπάρχει πια η “lightning”  θύρα φόρτισης

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν η Apple ίσως καταργήσει τη “lightning” θύρα φόρτισης και στραφεί σε ένα φορτιστή USB, σαν αυτό του νέου MacBook. Όπως αναφέρει το highsnobiety, πολλά τηλέφωνα με Android θα αρχίσουν να χρησιμοποιούν USB Type-C θύρα το 2016, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξει ένα νέο στάνταρ  μια θύρα που θα ταιριάζει σε όλους τους φορτιστές smartphone.

2.  Wireless charging

Μιλάει από μόνο του. Ακόμα όμως δεν έχουμε ακούσει λέξη για το αν θα είναι συμβατό με τα ήδη υπάρχον ασύρματα charging docks.

3.  Multi-touch 3D touch

Δύο και τριών δακτύλων κινήσεις  θα μπορούσαν να εισαχθούν με το iPhone 7, εκτός από τις 3D δυνατότητες αφής του τελευταίου μοντέλου iPhone.

4. Fingerprin τεχνολογία αναγνώρισης … στην οθόνη

Λέμε αντίο στο home button γιατί η Apple φέρεται να έχει κατοχυρώσει πατέντα για τεχνολογία αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος, στην οθόνη του τηλεφώνου.

5. Dual cameras

Βελτιώνοντας την πίσω κάμερα με  λειτουργία Dual Camera, το iPhone 7 θα έχει οπτικό ζουμ.

6. Αντίο στην υποδοχή για τ’ ακουστικά

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το forbes, η 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά ίσως καταργηθεί. Φυσικά για να γίνει το iPhone 7 λεπτότερο από οποιοδήποτε άλλο iPhone. Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σαν ένα λεπτό φύλλο χαρτιού, αρκεί να πείτε αντίο στη μουσική με τα ενσύρματα ακουστικά σας και στα βίντεο του YouTube  κατά τη διάρκεια της βόλτας σας ή του ταξιδιού σας. Αν μια τέτοια ριζική αλλαγή προχωρήσει τότε θα πρέπει στην Apple να κάνουν τα ακουστικά του iphone συμβατά μέσω του Lightning connector ή Bluetooth.

Στο μέλλον η Apple θεωρεί ότι τα αξεσουάρ θα είναι όλα ασύρματα και αυτό θα μειώσει την ανάγκη για περισσότερες θύρες στις συσκευές μας.

Αναμένουμε να δούμε τι θα δούμε και τι όχι.

Advertisement

Avatar
Αρθρογράφος: Φώτης Φωτιάδης
Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.