ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Η Steam σπάει κάθε ρεκόρ σε ταυτόχρονους χρήστες!

Η Steam σπάει κάθε ρεκόρ σε ταυτόχρονους χρήστες αφού ξεπέρασε τον εξωπραγματικό αριθμό των οκτώμιση εκαταμυρρίων χρηστών!

Όσο το XBox – Live και το Playstation Network αντιμετώπιζαν τεράστια τεχνικά προβλήματα μετά από επιθέσεις hackers το προηγούμενο διάστημα η Valve έσπαγε κάθ προηγούμενο ρεκόρ σε ταυτόχρονους χρήστες σπάζοντας την 1η Ιανουαρίου το φράγμα των 8,4 ταυτόχρονων χρηστών. Στις αρχές του έτους λοιπόν του 2015 η εταιρεία έφτασε τους 8,500,245 ταυτόχρονους χρήστες, προσπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ της που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2014 με 8,020,700 χρήστες.

Ο βασικός λόγος για την μεγάλη αυτή αύξηση πιθανότατα είναι η περίοδος των εορτών καθώς οι χρήστες έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθούν με το χόμπι τους.

Το πιο δημοφιλές παιχνιδι αυτή την στιγμή όπως ανακοίνωσε η ίδια η Valve είναι το Dota2 με 879,827 παίκτες ενώ ακολουθεί το Counter-Strike: Global Offensive, με 383,584 παίκτες. Το Team Fortress 2 και το Football Manager 2015 είναι τα επόμενα στην λίστα με 92,606 παίκτες και 77,749 παίκτες αντίστοιχα.

Η Steam επίσης ανακοίνωσε τον αριθμό των ενεργών μελών της, οι οποίοι ανέρχονται στις 100 εκατομύρια χρήστες, αυξημένοι κατα 25 εκαταμύρια σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2013.

Advertisement

Δεν επιτρέπονται σχόλια

Θεόδωρος Τασσόπουλος
Αρθρογράφος: Θεόδωρος Τασσόπουλος
Ηλεκτρονικός Μηχανικός - MSc in Networking & Data Communications - Ασχολούμαι με το Web Design και τον προγραμματισμό από τις αρχές του 2000. Δεν δίνω ούτε μια δεκάρα για προϊόντα της apple και καταναλώνω αρκετές ώρες καθημερινά στο gaming. Ξεκινάω συνεχώς νέα project χωρίς να υπάρχει τις περισσότερες φορές η προοπτική του κέρδους. Μισώ του δημοσιογράφους. Όλους. Έναν προς έναν.