ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Έτσι θα τρέχουν τα Windows 10 στα smartphone

Έτσι θα είναι το layout των νέων Windows 10 στα smartphones και τα tablets; Για δείτε τις πρώτες εικόνες αν και κρατάμε για την ώρα τις επιφυλάξεις μας.

Τα Windows 10 θα είναι το επόμενο λειτουργικό σύστημα της Microsoft που θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο να ενοποιήσει τις διαφορετικές πλατφόρμες σε ένα λειτουργικό σύστημα για όλους, στην πραγματικότητα, θα το δούμε τα Windows 10 να τρέχουν σε  PC, laptop, tablet και smartphone, οδηγώντας έτσι στο «θάνατο» του ονόματος Windows Phone .

Η επιφάνεια εργασίας των Windows 10 είναι επί του παρόντος σε beta testing και είναι διαθέσιμη στο κοινό, επιτρέποντας στους «nerds» των PC να βάλουν ήδη χέρι πάνω του και να ρίξουν μια ματιά στις νέες αλλαγές, αλλά η έκδοση για κινητά είναι μέχρι στιγμής ένα μυστήριο για τους περισσότερους από εμάς.

Μια νέα εικόνα μη επαληθευμένη που  τραβήχτηκε από τους συναδέλφους του Phone Arena φαίνεται να δείχνει τη λειτουργία του  νέου λειτουργικό σύστημα της Microsoft για smartphones. Όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία τα ανανεωμένα live tiles και τη νέα λίστα εφαρμογών. Και στις δύο φωτογραφίες φαίνεται ένα νέο προσαρμοσμένο φόντο. Μέχρι σήμερα με τα  Windows Phone 8.1 δεν ήταν δυνατόν να αλλάξουμε με οποιονδήποτε τρόπο την οθόνη στη λίστα των εφαρμογών.

windows-10-in-smartphone-first-run

Όμως επειδή δεν έχουμε κάτι πιο επίσημο κρατάμε και μια  αμφιβολία για το αν θα είναι έτσι ή κάπως έτσι τα Windows 10 στα smartphones. Ο χρόνος θα δείξει…

Advertisement

Δεν επιτρέπονται σχόλια

Avatar
Αρθρογράφος: Φώτης Φωτιάδης
Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.