ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Νέος ήρωας από τη Σαουδική Αραβία στο Tekken 7

[textblock style=»1″]Νέος ήρωας από τη Σαουδική Αραβία στο Tekken 7. Το όνομά του Shaheen[/textblock]
Ένας νέος μαχητής από τη Σαουδική Αραβία που ονομάζεται Shaheen θα ενώνει στην ομάδα του Tekken 7, όπως αποκάλυψε ο Katsuhiro Harada Game Director και Chief Producer του Tekken.

Ο Harada διατύπωσε αρχικά τη πιθανότητα προσθήκης ενός χαρακτήρα από τη Μέση Ανατολή για το Tekken 7 με ένα concept design που παρουσίασε στους φίλους της σειράς τον περασμένο Αύγουστο.

«Εάν η κοινότητας των οπαδών του Tekken και ειδικά εκείνοι στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, καταλήξουν ότι τους αρέσει αυτός ο χαρακτήρας, θα ήθελα να χαρακτηρίσει αυτός ο χαρακτήρας το παιχνίδι,» είπε ο Harada σε μια δημοσίευση στο Facebook. «Από την άλλη, αν αυτός ο χαρακτήρας δεν ληφθεί καλά από τα μέλη της κοινότητας των fan του Tekken της Μέσης Ανατολής, υπάρχει μια πιθανότητα ο χαρακτήρας να αλλάξει σημαντικά ή να αφήσουμε την ιδέα να βάλουμε αυτόν τον χαρακτήρα στο παιχνίδι.»

Saudi Arabian Fighter Taken 7 Consept art

Ο Shaheen αποτελεί τον τέταρτο νέο χαρακτήρα για το Tekken 7, υστέρα από τους Lucky Cloe, Katarina και τον Claudio. Παράλληλα All Star μαχητές όπως Kazuya, Heihachi, Paul Phoenix, King και άλλοι, θα δώσουν το παρόν τους στον έβδομο τίτλο της σειράς, όπως και οι All Star μαχητές: Kazuya, Heihachi, Paul Phoenix, King και άλλοι.

Δείτε τον:

Shaheen - Taken 7

Shaheen – Taken 7

Tekken 7 ανακοινώθηκε στη διάρκεια του καλοκαιριού. Το παιχνίδι, θα χρησιμοποιεί την Unreal Engine 4 της Epic της και θα κυκλοφορήσει για τα ιαπωνικά arcades τον Φεβρουάριο του 2015, όμως τα σχέδια για τις κονσόλες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.

Advertisement

Δεν επιτρέπονται σχόλια

Avatar
Αρθρογράφος: Φώτης Φωτιάδης
Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.