Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More
  ΑρχικήProjectsRadioSmart - Το τέλειο πρόγραμμα για ραδιόφωνο στον υπολογιστή σας

  RadioSmart – Το τέλειο πρόγραμμα για ραδιόφωνο στον υπολογιστή σας

  RadioSmart – Το τέλειο πρόγραμμα για ραδιόφωνο στον υπολογιστή σας

  Το Radiosmart είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ακούτε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε internet explorer ή άλλο browser κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε συχνότητα.
  Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν από την tcp.gr Project στο site του project. Συνολικά εμπεριέχονται πάνω από 180 σταθμοί σε όλες τις κατηγορίες της μουσικής.

  Η ομάδα της tcp.gr Project σε λίγο καιρό θα διανέμει και σε widget για να μπορεί να το ενσωματώσει οποιοσδήποτε στην ιστοσελίδα ή το blog του. Μια beta έκδοση υπάρχει στο sarotiko.gr

  Πατήστε το Download και εγκαταστείστε το πρόγραμμα, δωρεάν, στον υπολογιστή σας. Το ραδιόφωνο στο ιντερνετ είναι πλέον απλή υπόθεση!

  Θεόδωρος Τασσόπουλος
  Θεόδωρος Τασσόπουλοςhttps://www.digispot.gr
  Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός MSc in Networking & Data Communications. MSc in Banking, Accounting and Finance. Ασχολούμαι με τον προγραμματισμό από τις αρχές του 2000. Τα τελευταία πέντε έτη ασχολούμαι με την Διοικητική Πληροφόρηση και το Business Intelligence γενικότερα. Ξεκινάω συνεχώς νέα project χωρίς να υπάρχει απαραίτητα η προοπτική του κέρδους. Λάτρης των θετικών επιστημών και θαυμαστής αυτών που τις αντιλαμβάνονται.
  RELATED ARTICLES

  Hotel Booking Platform

  Outlook B.M.S.