ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

RadioSmart – Το τέλειο πρόγραμμα για ραδιόφωνο στον υπολογιστή σας

RadioSmart – Το τέλειο πρόγραμμα για ραδιόφωνο στον υπολογιστή σας

Το Radiosmart είναι ένα πρόγραμμα που σας επιτρέπει να ακούτε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε internet explorer ή άλλο browser κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε συχνότητα.
Το πρόγραμμα διατίθεται δωρεάν από την tcp.gr Project στο site του project. Συνολικά εμπεριέχονται πάνω από 180 σταθμοί σε όλες τις κατηγορίες της μουσικής.

Η ομάδα της tcp.gr Project σε λίγο καιρό θα διανέμει και σε widget για να μπορεί να το ενσωματώσει οποιοσδήποτε στην ιστοσελίδα ή το blog του. Μια beta έκδοση υπάρχει στο sarotiko.gr

Πατήστε το Download και εγκαταστείστε το πρόγραμμα, δωρεάν, στον υπολογιστή σας. Το ραδιόφωνο στο ιντερνετ είναι πλέον απλή υπόθεση!

Advertisement

Δεν επιτρέπονται σχόλια

Θεόδωρος Τασσόπουλος
Αρθρογράφος: Θεόδωρος Τασσόπουλος
Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός - MSc in Networking & Data Communications. Student at MA in Banking, Accounting and Finance - Ασχολούμαι με το Web Design και τον προγραμματισμό από τις αρχές του 2000. Καταναλώνω αρκετές ώρες καθημερινά στο gaming (Πάνω από 19.000 ώρες παιχνιδιού CS 1.6 και πάνω από 10.000 Dota 1 και 2.) Ξεκινάω συνεχώς νέα project χωρίς να υπάρχει τις περισσότερες φορές η προοπτική του κέρδους. Λάτρης των θετικών επιστημών και θαυμαστής αυτών που τις αντιλαμβάνονται.