Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More
    ΑρχικήSoftwareSirius, ψηφιακός βοηθός open source και δωρεάν

    Sirius, ψηφιακός βοηθός open source και δωρεάν

    Το Sirius παρέχει αναγνώριση φωνής και εικόνας, η επεξεργασία φυσικής γλώσσας, καθώς και ένα μηχανισμό ερωτήσεων και απαντήσεων που τροφοδοτείται από το cloud.

    Ονομάζεται Sirius και είναι η νέα εναλλακτική λύση ανοιχτού κώδικα στο Siri της Apple, το Google Now της Google και Cortana της Microsoft. Παρουσιάστηκε μια εναλλακτική λύση ανοιχτού κώδικα digital assistant. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους, το Sirius που δημιουργήθηκε από μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Michigan, είναι δωρεάν και μπορεί να προσαρμοστεί. Ο βοηθός παρέχει αναγνώριση ομιλίας και εικόνας, η επεξεργασία φυσικής γλώσσας, καθώς και ένα μηχανισμό ερωτήσεων και απαντήσεων που παρέχονται από το cloud.

    Το σύστημα έγινε ράβοντας μαζί τα έργα ανοικτού κώδικα από διάφορα ιδρύματα και εταιρείες, όπως το Microsoft Research και Qualcomm.

    Φώτης Φωτιάδης
    Φώτης Φωτιάδηςhttp://www.hit-channel.com/
    Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.
    RELATED ARTICLES