ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Sirius, ψηφιακός βοηθός open source και δωρεάν

Το Sirius παρέχει αναγνώριση φωνής και εικόνας, η επεξεργασία φυσικής γλώσσας, καθώς και ένα μηχανισμό ερωτήσεων και απαντήσεων που τροφοδοτείται από το cloud.

Ονομάζεται Sirius και είναι η νέα εναλλακτική λύση ανοιχτού κώδικα στο Siri της Apple, το Google Now της Google και Cortana της Microsoft. Παρουσιάστηκε μια εναλλακτική λύση ανοιχτού κώδικα digital assistant. Σε αντίθεση με τους αντιπάλους, το Sirius που δημιουργήθηκε από μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Michigan, είναι δωρεάν και μπορεί να προσαρμοστεί. Ο βοηθός παρέχει αναγνώριση ομιλίας και εικόνας, η επεξεργασία φυσικής γλώσσας, καθώς και ένα μηχανισμό ερωτήσεων και απαντήσεων που παρέχονται από το cloud.

Το σύστημα έγινε ράβοντας μαζί τα έργα ανοικτού κώδικα από διάφορα ιδρύματα και εταιρείες, όπως το Microsoft Research και Qualcomm.

Advertisement

Avatar
Αρθρογράφος: Φώτης Φωτιάδης
Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.