Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More
    ΑρχικήSoftwareΤo Taxibeat ήρθε και στα Windows Phone

    Τo Taxibeat ήρθε και στα Windows Phone

    Εύρεση ταξί από το smartphone ή τον υπολογιστή

    To Taxibeat έφτασε στο Windows Phone Store και η εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη για όλα τα smartphones, για να έχεις κοντά σου με το πάτημα ενός κουμπιού, τους καλύτερους οδηγούς της πόλης, ανεξάρτητα από τη συσκευή σου.

    Η πρώτη έκδοση, διαθέσιμη τώρα για Windows Phone, υποστηρίζει την κύρια λειτουργία του Taxibeat για να σου προσφέρει ένα νέο τρόπο να μετακινείσαι στην πόλη. Επιλέγεις τον οδηγό σου, βλέπεις το ταξί στο χάρτη ενώ πλησιάζει, ξέρεις πότε είναι στην πόρτα σου. Όλα στο χέρι σου, με ένα άγγιγμα και χωρίς να χρεώνεσαι τίποτα περισσότερο από το κόστος της διαδρομής.

    taxibeat-Windows Phone

    Πώς λειτουργεί

    • Κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή του Taxibeat και κάνε εγγραφή
    • Άσε την εφαρμογή να σε εντοπίσει, μετακίνησε ελαφρώς το χάρτη ή πάτα το εικονίδιο της αναζήτησης για να ορίσεις την ακριβή διεύθυνση παραλαβής
    • Έτοιμοι. Πάτα το κουμπί και θα δεις τους διαθέσιμους οδηγούς που επιθυμούν να σε εξυπηρετήσουν
    • Διάλεξε τον οδηγό σου και δες τον στο χάρτη να πλησιάζει
    • Όταν φτάσει το ταξί, βγες κι επιβιβάσου
    • Απόλαυσε τη διαδρομή και μην ξεχάσεις να αξιολογήσεις τον οδηγό σου!

    Η πρώτη μας έκδοση για Windows Phones έχει ορισμένες διαφορές σε σχέση με τις εκδόσεις για iOS και Android που είναι διαθέσιμες αυτή τη στιγμή. Οι βασικότερες είναι οι εξής: Οι πληρωμές μέσω PayPal δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμη. Μπορείς να πληρώνεις τις διαδρομές σου είτε με μετρητά είτε με κάρτα (χρεωστική/πιστωτική). Ακόμη, η έκδοση δεν υποστηρίζει τη λειτουργία του voucher, το οποίο είναι απαραίτητο όταν καλείς Τaxibeat από αεροδρόμιο/λιμάνι/σταθμούς ΚΤΕΛ. Σε αυτήν την περίπτωση, σε συμβουλεύουμε να συμπληρώσεις τον αριθμό του κινητού σου στο πεδίο Note to driver/ Σχόλιο για τον οδηγό, ή να τον καλέσεις εσύ για να του πεις ακριβώς τα στοιχεία που χρειάζεται (ονομ/νυμο, αριθμό πτήσης, αποβάθρα κτλ), ώστε να έρθει να σε παραλάβει.

    Τέλος, η υπηρεσία Boxi του Taxibeat δεν είναι διαθέσιμη μέσα από τη Windows εφαρμογή, αλλά μπορείς να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς από το web για να μεταφέρεις ό,τι θέλεις, άμεσα μέσα στην πόλη.

    πηγή taxibeat.gr

    Φώτης Φωτιάδης
    Φώτης Φωτιάδηςhttp://www.hit-channel.com/
    Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.
    RELATED ARTICLES