ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Η Adobe προσθέτει λειτουργία δημιουργίας 3D χαρακτήρα σε Photoshop και Premiere

3D σχεδιασμός χαρακτήρα στο Photoshop; Γίνεται επιτέλους με το Fuse CC!

H Adobe είναι η πλέον δυνατή εταιρεία στην δημιουργία και επεξεργασία γραφικών στοιχείων. Φαίνεται πως με την δημιουργία του Creative Cloud μπορεί αύξησε τα έσοδά της το οποίο επιτρέπει στην ίδια την εταιρεία να αναπτύξει περαιτέρω τα προϊόντα της σε πιο συχνή βάση. Ένα από τα χαρακτηριστικά που προστέθηκε είναι το Adobe Fuse CC. Ας δούμε τι προσφέρει αυτό το πακέτο.

Adobe Fuse CC: Δημιουργία τρισδιάστατων χαρακτήρων

Μπορείτε να δημιουργήσετε αρκετά-αληθοφανείς τρισδιάστατους χαρακτήρες εκ του μηδενός με σχετικά μικρή προσπάθεια. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι διαφορετικό ό,τι κι αν ψάχνετε για διαφορετικά μέρη του σώματος, τα μαλλιά, και τα ρούχα απλά με ένα κλικ. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι πρωτοποριακό, αλλά η απλότητα της προσαρμογής ακριβώς για κάθε πτυχή του σχεδίου σας με την επιλογή του και έπειτα την αλλαγή των ιδιοτήτων, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ακριβώς αυτό που μπορείτε να φανταστείτε χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στον σχεδιασμό ή τον χειρισμό παρόμοιων προγραμμάτων.

Adobe PhotoShop Fuse

Φωτογραφία από extremetech.com

Η Adobe έχει επιπλέον επεκτείνει και εξελίξει τα εργαλεία στο toolbar στην νέα έκδοση. Αν και αρκετός κόσμος δεν χρησιμοποιεί τα πάντα, η εταιρεία δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς που το κάνουν να διευκολυνθούν στο έργο τους χρησιμοποιώντας νέα εργαλεία.

Το Fuse CC όπως κάθε αντικείμενο 3D στο Photoshop, ο χαρακτήρας σας μπορεί να κινηθεί τριγύρω με διάφορους τρόπους, για να μπορείτε να το εφαρμόσετε όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικά στο συνολικό σχεδιασμό σας. Εργαλεία φωτισμού του Photoshop είναι επίσης διαθέσιμα για να μπορείτε να προσαρμόσετε την τελική εμφάνιση της σκηνής σας, μαζί με τη δυνατότητα να κινηθεί ολόκληρο το περιβάλλον και όχι μόνο χαρακτήρας.

Η Adobe συνεχίζει να μας εκπλήσσει εξελίσσοντας προϊόντα όπως το Photoshop αν και έχει «πιάσει» το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς όχι μόνο όσον αφορά τους επαγγελματίες αλλά και τους ερασιτέχνες.

Advertisement

Θεόδωρος Τασσόπουλος
Αρθρογράφος: Θεόδωρος Τασσόπουλος
Ηλεκτρονικός Μηχανικός - MSc in Networking & Data Communications - Ασχολούμαι με το Web Design και τον προγραμματισμό από τις αρχές του 2000. Δεν δίνω ούτε μια δεκάρα για προϊόντα της apple και καταναλώνω αρκετές ώρες καθημερινά στο gaming. Ξεκινάω συνεχώς νέα project χωρίς να υπάρχει τις περισσότερες φορές η προοπτική του κέρδους. Μισώ του δημοσιογράφους. Όλους. Έναν προς έναν.