Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More
    ΑρχικήSoftwareΗ Adobe προσθέτει λειτουργία δημιουργίας 3D χαρακτήρα σε Photoshop και Premiere

    Η Adobe προσθέτει λειτουργία δημιουργίας 3D χαρακτήρα σε Photoshop και Premiere

    3D σχεδιασμός χαρακτήρα στο Photoshop; Γίνεται επιτέλους με το Fuse CC!

    H Adobe είναι η πλέον δυνατή εταιρεία στην δημιουργία και επεξεργασία γραφικών στοιχείων. Φαίνεται πως με την δημιουργία του Creative Cloud μπορεί αύξησε τα έσοδά της το οποίο επιτρέπει στην ίδια την εταιρεία να αναπτύξει περαιτέρω τα προϊόντα της σε πιο συχνή βάση. Ένα από τα χαρακτηριστικά που προστέθηκε είναι το Adobe Fuse CC. Ας δούμε τι προσφέρει αυτό το πακέτο.

    Adobe Fuse CC: Δημιουργία τρισδιάστατων χαρακτήρων

    Μπορείτε να δημιουργήσετε αρκετά-αληθοφανείς τρισδιάστατους χαρακτήρες εκ του μηδενός με σχετικά μικρή προσπάθεια. Μπορείτε να επιλέξετε κάτι διαφορετικό ό,τι κι αν ψάχνετε για διαφορετικά μέρη του σώματος, τα μαλλιά, και τα ρούχα απλά με ένα κλικ. Αυτό βέβαια δεν είναι κάτι πρωτοποριακό, αλλά η απλότητα της προσαρμογής ακριβώς για κάθε πτυχή του σχεδίου σας με την επιλογή του και έπειτα την αλλαγή των ιδιοτήτων, σας δίνει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ακριβώς αυτό που μπορείτε να φανταστείτε χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στον σχεδιασμό ή τον χειρισμό παρόμοιων προγραμμάτων.

    Adobe PhotoShop Fuse
    Φωτογραφία από extremetech.com

    Η Adobe έχει επιπλέον επεκτείνει και εξελίξει τα εργαλεία στο toolbar στην νέα έκδοση. Αν και αρκετός κόσμος δεν χρησιμοποιεί τα πάντα, η εταιρεία δίνει έμφαση στην λεπτομέρεια δίνοντας την ευκαιρία σε αυτούς που το κάνουν να διευκολυνθούν στο έργο τους χρησιμοποιώντας νέα εργαλεία.

    Το Fuse CC όπως κάθε αντικείμενο 3D στο Photoshop, ο χαρακτήρας σας μπορεί να κινηθεί τριγύρω με διάφορους τρόπους, για να μπορείτε να το εφαρμόσετε όσο το δυνατόν περισσότερο αποτελεσματικά στο συνολικό σχεδιασμό σας. Εργαλεία φωτισμού του Photoshop είναι επίσης διαθέσιμα για να μπορείτε να προσαρμόσετε την τελική εμφάνιση της σκηνής σας, μαζί με τη δυνατότητα να κινηθεί ολόκληρο το περιβάλλον και όχι μόνο χαρακτήρας.

    https://youtu.be/uDHirGQfLUE

    Η Adobe συνεχίζει να μας εκπλήσσει εξελίσσοντας προϊόντα όπως το Photoshop αν και έχει “πιάσει” το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς όχι μόνο όσον αφορά τους επαγγελματίες αλλά και τους ερασιτέχνες.

    Θεόδωρος Τασσόπουλος
    Θεόδωρος Τασσόπουλοςhttps://www.digispot.gr
    Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός MSc in Networking & Data Communications. MSc in Banking, Accounting and Finance. Ασχολούμαι με τον προγραμματισμό από τις αρχές του 2000. Τα τελευταία πέντε έτη ασχολούμαι με την Διοικητική Πληροφόρηση και το Business Intelligence γενικότερα. Ξεκινάω συνεχώς νέα project χωρίς να υπάρχει απαραίτητα η προοπτική του κέρδους. Λάτρης των θετικών επιστημών και θαυμαστής αυτών που τις αντιλαμβάνονται.
    RELATED ARTICLES