Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More
    ΑρχικήSoftwareDarkroom, νέο δυνατό iOS app για φωτογραφίες

    Darkroom, νέο δυνατό iOS app για φωτογραφίες

    Εκτός από την παροχή μια σειράς από φίλτρα, με ένα απλό drag του του δρομέα    μπορείτε να αλλάξετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και άλλες ρυθμίσεις, χωρίς να καταστρέψετε την αρχική φωτογραφία.

    Ένα iOS app για φωτογραφίες που φέρνει κάποια επαγγελματικά εργαλεία στο iPhone. Η εφαρμογή ονομάζεται Darkroom και καταφέρνει να διορθώσει την εικόνα για αποφυγή θολών φωτογραφιών με άριστα αποτελέσματα σε πορτρέτα σε κίνηση ή σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η app εκτός του ότι παρέχει μια σειρά από φίλτρα, με ένα απλό drag του δρομέα, μπορείτε να αλλάξετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, τον κορεσμό και άλλες ρυθμίσεις, χωρίς να καταστρέψετε την αρχική εικόνα.

    screenshot_composition-600x625

    Η εφαρμογή έχει επίσης πιο προηγμένα χαρακτηριστικά (όπως η αλλαγή στις καμπύλες RGB) που όμως απαιτούν επιπλέον αγορά. Επιπλέον, μετά την επεξεργασία της εικόνας, μπορείτε να δείτε το κουμπί “Δημιουργία νέου φίλτρο” για να αποθηκεύσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα φίλτρα σας αντί να χρησιμοποιούν μόνο αυτά του default. Το Darkroom για iOS διαθέτει επίσης μια λειτουργία που παρακολουθεί κάθε αλλαγή που έγινε στις φωτογραφίες σας, ώστε να μπορείτε να την ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή.

     

    Φώτης Φωτιάδης
    Φώτης Φωτιάδηςhttp://www.hit-channel.com/
    Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.
    RELATED ARTICLES