Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More
    ΑρχικήSoftwareForge, η app για design της Adonit

    Forge, η app για design της Adonit

    Η εφαρμογή αποτελείται από πολλά «wall» καθένα από τα οποία αποτελείται από διάφορα επιμέρους σκίτσα, φωτογραφίες και σημειώσεις επικεντρώνεται γύρω από ένα έργο.

    Γεννήθηκε το Forge, ένα app για design της Adonit. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και είναι συμβατή με όλα τα app τρίτων για τα οποία η ίδια  η Adonit παρέχει υποστήριξη.

    Το Forge είναι πολύ παρόμοιο με άλλες εφαρμογές σχεδίου για το iPad και έχει πέντε διαφορετικά στυλ πινέλου και διαφορετικές προκαθορισμένες παλέτες χρωμάτων. Μπορείτε επίσης να εισάγετε φωτογραφίες και να προσθέσετε μέχρι και πέντε διαφορετικά επίπεδα. Όσον αφορά το τμήμα Sketchbook και το τμήμα storyboard, η εφαρμογή αποτελείται από πολλά «wall» καθένα από τα οποία αποτελείται από διάφορα επιμέρους σκίτσα, φωτογραφίες και σημειώσεις επικεντρώνεται γύρω από ένα έργο. Το Forge χρησιμοποιεί επίσης κινητικό έλεγχο για να επιτρέψει στους χρήστες τη γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των διαφορετικών επιπέδων του ίδιου σκίτσου ή στα διάφορα συστατικά ενός wall.

    Forge, η app για design της Adonit

    Μολονότι είχε σαφώς σχεδιαστεί για καλλιτέχνες και επαγγελματίες δημιουργούς, το Forge είναι περισσότερο επικεντρωμένο σε αυτό που ο συν-ιδρυτής της Adonit, Kris Perpich, ονομάζει “οπτική σκέψη”, ή η ικανότητα να σκέφτεται και να σκιαγραφεί τις ιδέες ως μέρος της δημιουργικής διαδικασίας. Προς το παρόν, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για το iPad και η δωρεάν έκδοση δίνει πρόσβαση μόνο σε δύο wall, ένα demo με σκίτσα για παράδειγμα και ένα κενό. Αγοράζοντας τη με 3,99$ ξεκλειδώνει έναν απεριόριστο αριθμό από wall.

    Φώτης Φωτιάδης
    Φώτης Φωτιάδηςhttp://www.hit-channel.com/
    Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.
    RELATED ARTICLES