ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Facebook!
Generic selectors
Ακριβή αποτελέσματα
Αναζήτηση στους τίτλους
Αναζήτηση στο περιεχόμενο
Αναζήτηση σε άρθρα
Αναζήτηση σε σελίδες
Φίλτρο ανά κατηγορία
Css
Editor's Blog
jQuery
Linux
Microsoft Excel
Microsoft SQL
MySQL
PHP
Prestashop
Projects
Software
VB.net
Wordpress
Διαδίκτυο
Τεχνολογία

Windows 10: Ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, νέα και χαρακτηριστικά

Το μέλλον των Windows έρχεται στις 29 Ιουλίου

Είναι επίσημο: τα Windows 10 έρχονται στις 29 Ιουλίου ως δωρεάν αναβάθμιση στους χρήστες Windows 7 και Windows 8.1 (για ένα έτος). Το τελευταίο λειτουργικό σύστημα της Microsoft θα είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία τις επόμενες εβδομάδες και θα κυκλοφορήσει σε 190 διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Τα Windows 10 θα φέρουν universal apps, Cortana, Microsoft Edge browser που αντικαθιστά Internet Explorer, Office 2016, ενσωματωμένο Xbox Live app και νέα multimedia apps, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, τα ανανεωμένα Windows 10 θα έχουν καλύτερο Windows Store, Windows Hello login, continuum feature για αλλάζετε μεταξύ tablet και PC interfaces στα convertibles.

Η Microsoft έχει δηλώσει ότι σε αυτό το πρώιμο στάδιο, οι μόνες εκδόσεις των Windows 10 θα είναι διαθέσιμο για PC και tablet. Όλες οι υπόλοιπες εκδόσεις που έχουν ήδη ανακοινωθεί θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Τα Windows 10 θα φτάσει στην αγορά σε επτά διαφορετικές εκδόσεις. Πιο αναλυτικά τα ονόματα των εκδόσεων θα είναι: Home, Mobile, Pro, Enterprise, Education, Mobile Enterprise, και IoT Core.

Όσο για την τιμές τους ακόμα δεν έχουμε κάτι επίσημο, αλλά σύμφωνα με μια δημοσίευσης του Newegg που αργότερα κατέβασε, φαίνεται πως ότι τα Windows 10 Home κοστίζουν 109 δολάρια και τα Windows 10 Professional 149 δολάρια.

Windows 10

Advertisement

Avatar
Αρθρογράφος: Φώτης Φωτιάδης
Γράφω μόνο και μόνο γιατί ο Θοδωρής έχει φαγωθεί. Λοιπόν είμαι ο Φώτης και σε ενημερώνω πως αν αγόρασες iPhone/iPad με 64+/- δόσεις έκανες μακακία. Επίσης το ίδιο έκανες αν μεταξύ Wordpress και Joomla επέλεξες το δεύτερο. Επίσης μου τη σπάει το Android.